Purity Herbs

Jag är stolt återförsäljare av Purity Herbs

Jag fastnade för Purity Herbs Sweden AB eftersom de har valt att fokusera på rena produkter tillsammans med gammal örtkunskap. Helt utan syntetiska tillsatser.

Nu för tiden hör man mer och mer om de skadliga effekterna av syntetiska ingredienser i hudvårdsprodukter och många söker efter säkra produkter med endast naturliga ingredienser.

Stora varumärken kommer ut på marknaden med sin egen ”naturliga” linje, men låt dig inte luras. Eftersom namnet “naturligt” inte är lagligt skyddat kan hudvårdsprodukter med 90% syntetiska och 10% naturliga ingredienser också vara märkta “naturliga”. Det är väldigt förvirrande!

Hur vet du om en produkt är naturlig?

Har du tittat på ingrediensförteckningen på dina produkter i badrummet? Om inte, så rekommenderar vi att du gör det. Och skaffa kunskap så att du från och med nu själv kan avgöra vilka produkter som är säkra och fördelaktiga för din dyrbara hud. Producenten är skyldig att ange alla ingredienser på varje förpackning.

Vilka värdefulla naturliga ingredienser innehåller då Purity Herbs-produkter?

Purity Herbs-produkter innehåller värdefulla ingredienser som är återfuktade och närande för huden. Här listar vi de fyra viktigaste:

  1.  Vegetabiliska oljor innehåller essentiella fettsyror och antioxidanter som för huden har en lugnande och antiinflammatorisk effekt.
  2. Vilda isländska örter innehåller ytterst potenta funktioner. Forskning visar att isländska örter är mindre och därför mer kraftfulla jämfört med örter från andra delar av världen.
  3. Rena eteriska oljor är mycket populära i naturkosmetika eftersom de har en positiv effekt på kropp och själ. Det är en gåva från naturen!
  4. Squalane används alltmer av kosmetiktillverkare på grund av dess speciella egenskaper. Det är ett ämne som finns naturligt i vår hud men minskar när vi åldras.
purity-herbs-produkter